Monday, 16 January 2012

_Gambar Lisa Surihani Dalam Aksi ALa Ala Lesbian.._


Jangan terperanjat yea, namun gambar Lisa Surihani ini dikeluarkan sebuah blog politik dan bukan blog hiburan.
Penulis jumpa di PemikirPolitikJerantut (klik). Tidak diketahui penulis itu dapat daripada mana kecuali ada tertulis Email From ACT:
Nasihat penulis blog itu ialah, kita perlu menilai dengan sedalam-dalamnya gambar ini.
Apakah benar itu Lisa atu sebaliknya. Jika benar, apakah aksi itu sebahagian daripada latihan lakonan?



Yang terbaik untuk menjawab isu ini adalah Lisa sendiri. Biar peminat mendapat penjelasan yang sebenar.
Namun sebelum itu, berikut adalah nasihat yang diberikan oleh penulis blog berkenaan;
Artis Malaysia , bukan nak suro dorang jadi hipokrit, memangla nak suro mereka jadi diri sendiri, tapi kalau dah gamba-gambar sebegini terlepas ke public, jgn la nak salahkan orang yang forwardkan tu.
Lisa Surihani ni sepatutnya ‘jaga’ status dirinya sebagai antara ‘Artis Paling Popular’ kat Malaysia ini instead of taking these pictures. Yes, these are private pictures and their privacies have been breached but you must know who you are.
Ppl like gossips which eventually lead to libel or fitnah.
Jangan sebab gambar-gambar sebegini , dek kerana mereka ni terlalu mengejar taraf anttention whore, terpalit reputasi.

Well, penulis blog politik bagi nasihat. Apa pun, nasihat itu ada isinya, bagilah perhatian.

No comments:

Post a Comment