Tuesday, 6 March 2012

_Ubat kurus yang mustajab but??_


Inilah risiko ubat Lami.....Jom baca komen dari kawan-kawan kita.....


  • Aby COmbi mmg kurus cepat...tp,kepala pening n mamai je lau mkn ubat ni
    7 hours ago ·  ·  6
  • Orked Mizan btol...btol....
    7 hours ago · 
  • Hasleen Qu-leen smpat mkn 5 bji..pastu ade mmber msuk wad sbb amik pil ni..rpanye.darsh dlm bdan sparuh dah jd racun...
    7 hours ago · 
  • Kurus dalam 10 hari SHARE di wall k, mari sama2 kita berpesan2 dgn rakan2 kita..
    7 hours ago ·  ·  3
  • Nurliema Nordin ye....mmg cpt kurus mkn ubt ni
    7 hours ago ·  ·  1
  • Mms Manja lamin x silap dr indon.. mmg nak kurus tp produk dr luar x ambik masa nak cari produk kurus penjual tu ckp ni popular n berkesan n ade kelulusan kkm tanye rege rm20 henggit.. eeemmm x yah klu ye bagus mesti bahan2 yg elok x kan jual 20 hennget ajer..
    7 hours ago ·  ·  1
  • Julia Sukor dulu ada org pernah offer ambil produk nie tp sy xnak sbb was2 and xpernah dgr produk nie...nasib baik xambil kalau x mesti dah nampak effectnya agaknya.ish takutnya...
    7 hours ago ·  ·  2
  • Nana Mohamad u dulu brt brp kg. dan skrg?
    7 hours ago · 
  • Aziera Asri Ubat jenama apa nie?
    7 hours ago · 
  • Sehati Sejiwa sy dh pernah mkn..sempat mkn 2btol mmg cpt sgt trun,mkn pun xlalu asyik nk air jew..sentiasa rsa dhage..cpt penat,skit kepala,alami sembelit..n efek yg paling bhye skit buah pinggang..nasub smpat bhenti..
    7 hours ago ·  ·  3
  • Ina Rossa ubt ni ada cmpur ice n dadah sy pnh amal kn dlm msa 7hr trun 2kg
    7 hours ago · 
  • Nana Liana penah cuba tp byk kesan smpingan.....
    7 hours ago · 
  • Mms Manja rmi gak yg suruh ambik ni sbb rmi yg dah kurus tp sy was2 kenapa berjaya berkesan harganye murah cam pelik.... wlupun sy suriumah tp nak cantik gak tp sy sentiasa apa yg sy nak beli sy cr faktanye dulu..
    7 hours ago · 
  • Doreen Sinau jgn sesekali guna ubat ubatan yg tak diluluskan oleh kkm...SGT BAHAYA...dah banyak dah cth org2 yg pernah mengguna jenama sebegini,..skrg mengalami kesan sampingannya...
    7 hours ago · 
  • Uji Nizam Uji Nizam ye btui mmg cpt krus..sy da mkn kt 3 btol...mmber kate bhannye ad rcun tkus.sbb 2 kte mkn ad penin2...sy trs bnti mkn..
    7 hours ago · 
  • Suzana Hafeeza berape lame aby combi mkn ubat ni yg boleh jadi pening dan mamai
    7 hours ago · 
  • Mummy Batrisyia kurus utk sihat...ni kalo kurus tapi sakit watper...nak slamat control makan..exercise...konsisten...jgn berhenti selagi tak dpt berat badan ideal
    7 hours ago ·  ·  3
  • MamaLarn Miyaki I pernah amik dlm 2 minggu.... Mmg teruk,.. Syukurlahhh sedar dari awal
    7 hours ago · 
  • Siti Norzila x jelas ape name ubat ni la...bole bg tau tak..sbb rasanya ramai yg tk tau lg..tkt ramai lg yg jd mangsa...
    7 hours ago · 
  • Zalina Ahmad dulu penah amek..memang tol kepala pening jer..da tu susah nk tido bdn rase gelisah jer..da berinti..dgr citer mcm2 kesan dia takot..
    7 hours ago · 
  • Mat Alaler ye ke blh pakai ke ubt tu?
    7 hours ago · 
  • Noraini Mohd Ali ya allah ...penah mkn...patutla skarang ader skit kepala n semput pun truk...rupanya...ubat 2 x elok...bahayalah...
    7 hours ago ·  ·  1
  • Eryn Daryn Mohammad Pernah cuba ubat ni..dlm seminggu turn 4kg..lgsg tk rs nak mkn nasi or anythg..hnya bergntung pd air..kesan buruk lagsg tk lei tido malam..klau dapat tido tu kire naseb la..sesak nafas..tekak kering..one day terasa sesak nafas teramat..then terus stop dan tobat tk nak amek dah....
    7 hours ago ·  ·  6
  • Mahzuriyana Anna Izalee yeke...tp minah2 indon yg cun2 tu dr ank dara mkn smpai dah ade ank 5...xder ape2 efek pon..klau mkn ubt tu xikut praturan yg dsuruh..mmg lah efek...
    7 hours ago · 
  • Srs Fieda Ubt lami ni kesan nya mmg cpt bdn pun leh susut dlm mse 3hr je,sye pun ada gak amek ubt ni,tp bila tau risikonya trus benti...
    7 hours ago · 
  • Syazwani Sukri Waniefauzi mmg kurus cpt tp dahaga air smpai bbir merekah...pning kpla...rm16 ja..mmg dr indon..tp bnyk ksan smpingn...
    7 hours ago ·  ·  2
  • Haliza Rahmat Laxmi ker pnh try sebiji..pastu terus rse len mcm buang jer lpas tu x brani..kuat sgt effectnyerr
    7 hours ago · 
  • Mat Alaler mcm mana nk dpt kan ubt tu?
    7 hours ago · 
  • Kurus dalam 10 hari maksud awak?
    7 hours ago · 
  • Nurliza Azani Memang penah take this in 2009, b4 kawen. Lost weight very amazing 20kgs dlm 2 months.tp effect dia mmg trk,semput, ssh tdo, and kerap pengsan. Doktor cakap this medicine very dangerouse coz dia kering kan darah n kolagen dlm badan kita. My scary memory in my life used this product!!!
    6 hours ago · 
  • Norlia Hamid cousin saya nak kurus nya pasal ,dia makan pil ni 2biji pagi 2 biji malam...last2 usus dalaman bengkak gara2 LAMi......mmg dia cepat menurun kan badan tapi..........padah yang menanti selepas guna kan pil mmg BEST.............
    6 hours ago · 
  • Nurul Sakina ada kwn try skali slim gler,jeles tgk tp try skali rasa lain trus x nk,biarla gmuk jnji x efect sush tduq haha
    6 hours ago ·  ·  1
  • NorAzura Ismail Mmg btul lah....ia cpt krs tp efek byk...sy pnh mkn gak...dlm 4btol....bdn skit2....ps mbr bgthu de ksn dia trus sy brhenti amlknnya.....
    6 hours ago · 
  • Srs Fieda Kt kdai ubt ler...dah nama pun ada cmpuran racun,klu mkn ikut aturan pun,lama2 msti dpt effectnya...kan?
    6 hours ago ·  ·  2
  • Norfarazila Mansor penah makan 2 botol... mmg turun dgn cepat... effect...haus....asik nak minum air..menurut member..if time tu i kene wat urine text...my urine mesti +drug.... huhuhuhu... seb baik ..seb baik... da tobat x amik dah...
    6 hours ago ·  ·  2
  • Dyla Tomei dasyat gak ubat nie..lepas nie kalu nak kurus kene la banyakkn exercise..blh kurus n sntiasa chat..xde kesan sampingan mcm ubat 2..kurus cpat tapi xchat nak wat pe..susah kan dri sendiri je..
    6 hours ago ·  ·  1
  • Nina Nerina btul3..i stuju sgt ngan pndpt u Srs Fieda..actualy i pon prnh ambik..i x leh nafas..rase mcm nk mati..nsb baik la i dh stop ambik ubt ni..
    6 hours ago ·  ·  1
  • Eida Amm klu nk kurusss xyah mkn pil minum jus monavie pasti berkesan
    6 hours ago · 
  • Anis Annissa Uuuu..tkutnyaaa.
    6 hours ago · 
  • Sal MNoor ape daa
    6 hours ago · 
  • Alynn Azlynn ni kapsul lami,dulu saya pernah makan n pernah masok wad sekali garang2 nie..awas nye kwn2 jgn mkn produk nie,memang menjadi kurus..xp kita yg merana..
    6 hours ago ·  ·  1
  • Kurus dalam 10 hari Alynn Azlynn - betul3
    6 hours ago ·  ·  1
  • Amea JZoyee Oh..pil lami..dulu ader sekli paper metro kuarkan artikel ni..mmg merbahaya..sye tgk masih ader lagi kedai2 jamu jual pil lami ni,,,jd saper2 yg berhasrat na kuruskan badabn na ambik pil2 sampingan..pastikan pil tu adr kelulusan dari kkm..klu tersalah mkn mcm2 kesan sampingan..siap dpt package lg..kurus dan sakit
    6 hours ago · 
  • Rozita Md Yusof mmg rse pnng ngn nk mth..klau mkn ubat lami..
    6 hours ago · 
  • Nina Nerina spatutnyer phk KKM kena wat operasi di kdi2 jamu..tuk hpuskn produk ni..sblm ramai lg yg merana...:P
    6 hours ago · 
  • Ummi Ammar Shope ubat ni mmg bahaya, sy dah penah try, mmg ade rase mcm nak jadi sesak nafas dan rase mcm bedebar2 je xtau nape... xsempat habispun terus buang..
    5 hours ago · 
  • Suhar Tini btl3...lepas mkn pil nie..jd mudah stress..sy brenti pon sbb xtahan dahaga..study pon terganggu sbb stress..bahaya..ptt sebar2kan..
    5 hours ago · 
  • Cun Serabut Ni 0bat lami drpd ind0n kan? Sye rse mcm pnah mkn..mse mkn tu mule2 0k tpi lme2 xde ape2 ksan..yg sdih nye slre mkn mjdi2..lpas tu satu bdan pnas..s0 brhati2 la ye
    5 hours ago · 
  • Mms Manja mmg KKm kene wat tptau ler pekerja x ramai yg penting kene bagitau kat masyarakat klu depa x beli lama2 tukang jual pun x nak ambik stok dah.. dah x laku..
    5 hours ago · 
  • Aawati Wati Hj Othman nasib le sya ambik skali je..sbb sakit kepla yg teruk..
    5 hours ago · 
  • Anita Basiron saya pn pernah mkn ubat ni .. kurus mmng kurus tp .. kesan nyer .. saya masuk wad smapi 6 hari sbb nyer kesan dari ubat tu ... dada sentiasa berdebar2 , berpeluh2 , pening pala , sesak nafas dan akhir nyer saya disahkn dpt sakit paru2 berair dan berkuman lg dn satu lg jntung disyaki bengkak ..... saya rasa ni kesan dari ubat tu ...
    5 hours ago · 
  • Amy Shafini Alamak pernh mkn ar ubt nie dulu..sib baek da b'henti
    5 hours ago · 
  • Norshahila Amiludin share kak
    5 hours ago · 
  • Ee Amor kalau tk silap, nilah ubat yang diambil oleh seorang pegawai lelaki yg sekarang ni duk wad gila.. dia punya obses nak kuruskan badan sehingga menjadi gila.....
    5 hours ago · 
  • Kurus dalam 10 hari subhanallah..
    5 hours ago · 
  • Ekyne Eddie 
    pengalaman saya-saya pernah amik ubat kurus LAMI ni...ngan harga rm15....memang powerr la...bg org yg taksub kurus mcm saya....nak makan pun terasa gile2 nak kurus..apatah lagi bila dah makan n ada kesan.....gile2 la jadinyer....dlm sebulan...See more
    4 hours ago · 
  • Nursyamieya Nudzul Hakim Sy pun pnh amek ubt ni sblum kawen dlu.....jd mmg jd tp kerap skt kpala,tp lum hbs pun stu btol...sy dh x amek sb tkt ade effect....skrg dh berenti berat naik berkali ganda.....
    4 hours ago · 
  • Putra Harith Shah sekarang bertukarlah kepada produk Auralife coffee ceo dah tentu-tentu halal dan berkesan...www.auralife2u.com
    4 hours ago · 
  • Zarynna Juahir sy penah abek......
    3 hours ago · 
  • Nazatul Nazlina Sy pn slh seorg pgune ubt ne gk ubt ne mmg tol2 bkesan tp pe yg u all ckp tu mmg btol,nsb aik sy da bhnti x pe biar gmk aslkn cht tol x para2 wanita smua?
    2 hours ago ·  ·  2
  • Mummy Asyiefa Saya pun pernah cuba......memang berkesan.sebelum kawen pernah ambik sebotol je..tapi memang buat slim....mujur x makan banyak...nanti kurang suiman plak..hehehheeheh
  • Zatulnatuhain Ahmad Huh! Menakutkn. Sy dh mkn 1/2doz!! Oh tidak. . . Hr ni jgk sy buang!!
    about an hour ago ·  ·  1

56 comments:

  1. .harga ubat ni kat Bintulu Rm10/sbotol..
    my sis in law mkn ubat..rambut byk gugur akibat mkn ubat ni...

    ReplyDelete
  2. .,saya sudah makan 3 botol tapi tk rasa ape-ape knpe??
    saya sudah kurang 5kg dalam sebulan..............

    ReplyDelete
  3. Camne nk tau ori ngn tiruan...pd pmbungkusan lami tu...

    ReplyDelete
  4. asenye mostly yg mkn lami ni yg bli tiruan pnye..
    kakak sy mkn dr thun 2010 tgok ok j..
    kdg2 kte ni nk trun drastik sgt smpai mkn lbih dr 3bji shari tu yg efek dy truk..
    cm kakak sy memadai mkn sbji j shari n hsil dy memuaskan..
    stu lg nk pesan ble da dpat brat bdan yg kita nk, stop mkn lami ni n amalkan diet yg sihat..

    p/s : mak sdare sy skg terpaksa pkai pmpers dewasa efek mnum herbalife ie. teh dy sbb pndi kncg da lmah cz slalu sgt kncing..fikir2 kan la..produk mahal pon efek dy truk gak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mne nk dptkn ubat ni ea??nk beli la,,tlg email kt sye

      Delete
    2. Assalam,kt mna nk beli yea? Blh email saya? Amyshukor87@gmail.com

      Delete
  5. salam semua kawan .. maaf kan saye kalau mencela .. saye penjual dan pemakai produk alami . sejak dari taun 2010 lagi . setakat ni tak de masalah dan saye juga wat pemeriksaan setiap 6bulan sekali scan breast cancer dan sebagainye selame 3 tahuns saye pakai.berat saye sebelom ni 95kg . dan sekang maintain selame 3tahun 70kg maintain sampai la skang . tak de masalah .. pade pendapat saye produk tuh bgs... sebab beribu2 org yg mkn ubat ni .. tak pernah komplain .. termasuk saye sendiri .. kemurungan atau pon side effect lain memang tak pernah saye rase . cuma kat sini saye nak bgtau . atur cara time mkn kene la stabil makan tepat pade waktunye walaupon kuantitinya tak banyak .. perut kite ni nipis kulitnye .. ubat akan pecahkan lemak..tak kire la lemak ape pon dibadan .. jgn lupe lemak di badan kite memang penting ntok kite juga . maksud saye lemak yg baik . bukan lemak yg tebu ... point die kat sini .. mkn ubt tpi jage waktu mkn . tak gune juga telan bagai org gile ubat tuh tapi mkn mcm simpan stock mkn setaun dalam perut tu..

    salam ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sye nk try la,,,email kt sye hargenye...ashila8887@yahoo.com

      Delete
    2. Btul sy sdri mln lami ...sy jual pnjual produk nih ..cust sy mmg the boom oleh krs dr 95 skrg tgl 55 kg .. sbnrnya pegguna hrs mkn ikt aturan n byk minum air .. bhn yg ada dlm ubt tu ada sjns ubt tuk mrwt pskit obesiti so yg obesiti mmg x rs pape sbnrnya .. sy dr 150 kg skrg hmpir 90 kg ..tu pon on off je .. mne2 ubt krs semua mmg bhya ats kita nk manage ... so jgn dlhkn ubt..sape2 yg bmnt nk bli lami bole contact sy 0196700541 atau add fb sy liyana sharol azmi .

      Delete
  6. maaf bukan produk lami . tapi produk #Alami langsingku kotak warna pink

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bole contact sy 0196700541.yana

      Delete
    2. Maksudnya ubat langsingku. X De masalh la yea

      Delete
    3. Blh cntact sy 01122548283..eniey..

      Delete
  7. Bgus ubat ni...2 hari mkn..trun 3kg...sehari 4bji...pgi 2..mlm 2...tpi kne pndai2 la..klau xslere mkn..bykkn mnum air susu..pndai2 la seimbgkn...utk mggu kdue..trunkn la kuantiti pil..cntohnye shari sbji plk..pstu..smggu sbji..lme2 ok la..

    ReplyDelete
  8. Dua bulan lepas, ada juga try... 3 hari pertama tu, badan jadi panas, hampir pitam, mamai-mamai, kurang selera makan, sakit pinggang dan dapat bronkitis.. So terpaksa la buang 3 botol yang dibeli... Tapi dua minggu lepas, saya nekad untuk cuba lagi.. Kira2 2nd try out la.. Syukur langsung tidak terasa apa2 kesan sampingan seperti sebelumnya melainkan rasa dahaga yang tinggi dan kurang selera makan. setelah digabungkan dengan senaman berat setiap petang, dapatlah kurangkan 7 kilo dalam masa 10 hari.. Otot-otot badan pun semakin pejal. cukuplah satu botol... Untuk pengetahuan, saya ni lelaki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam,awak beli di mana pil lami tu sb saya nk try jgk...kwn saya mkn mmg kurus pkus xde effect yg negatif tu sb dia bykkan minum air tp di penang xde kedai yg jual. Blh emailkan saya dimana awak beli dan harganya? Amyshukor87@gmail.com

      Delete
    2. u makan lami - atau aalami langsingku?- mana yang cepat?

      Delete
    3. Langsingku yg terbaik drp lami. Pil lami verbau. Tapi langsingku tiada bau.. mskan sebiji srhari ja. Tak payah ikut aturan pada kotak tu..

      Delete
    4. Bole contact sy 0196700541 tuk dptkn produk lami n wonder glow skincare .tq

      Delete
    5. mana nak dpt lansgsingku tu? tahu tak siapa yg jual? boleh share here?

      Delete
  9. kalian x minum air banyak memang la jd cm 2..

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Mkn produk slimming ni sbnrnya bukan bole bakar lemak@ kalori. Yg turun berat bdn tu adalah krn kehilangan body water. klau kurus pn kadar kolestrol tetap tinggi. Sbb tu asyik buang air kecil je. Bila x amek produk confirm berat naik balik. Apa2 pn, tepuk dada tanyalah selera...I like gym. Body pn fit.

    ReplyDelete
  12. Kat mne boleh dpat pil lami original,, kbnykkn jual yg tiruan,, boleh gtaw x? Tlong emailkn ye,, nuraz_niniey95@yahoo.com tq

    ReplyDelete
  13. mana lagi baik-lami/alami langsingku atau figure up?

    ReplyDelete
  14. Saye pn pernah mkn lami.. 1thn.. Mula2 mkn 2bji shari. Sebulan mkn dah trun 6kg.. Lepas sbulan, sy mkn sehari sebiji. Mula2 berat 60 after 3mnths jd 54kg.. Sy stop mkn n trus regular exercise.. Mmg fit bdn sy.. Sy xde rase ape2 masalah sepanjang pengambilan lami. Skrg dah 9bln stop. Sy kawen, xmkn lami n x jg makan.. X exercise terus berat naik semula.. smpai skrg belum pernah prgnant.. Adekah sbb mkn lami dulu sy xmngandung shingga skrg?

    ReplyDelete
  15. Betol tu.. Sy pn makan jugak lami.. Dalam msa 2 bulan berat sy trun 7kg.. Tp kena dgn pemakanan yg seimbang dan senaman yg betol.. Kena kerap mnum air masak... Klau ada rasa kesan smpingan trus bhenti.. Tpy alhamdulillah.. Buat msa skrg sy mkn lami xdk pape lgy lah... In shaa ALLAH xdk pape yg akn berlaku...

    ReplyDelete
  16. Assalam...sorry mencelah..
    Pernah tau x ubat kurus.
    Herbs living xxs. Produk dari indon..
    Ada yg pernah try x..

    ReplyDelete
  17. Langsingku yg buat saya brubah. Jd yakin nak bdepan dgn org lain. 2thn yg lps beli kat kdai jamu. Saya mkn x ikut aturan. Krja dlm bdg prubatan buat diri was2. Wat cra sndiri. Mkn 1bji slps sarapan pg. At least b4 7am. Minum lemon ksg sglas. D tmpt kja mkn cam biasa tp dlm kdr yg sdkit. Lgpun slera jd krg. Bykkn mnum air. 2liter shari. Blik kja trs cuci kreta. Hari ni kreta sndiri esok kreta suami. Jgn pduli jiran kata apa. Air pula guna air hujan. Mkn mlm jgn lewat dr 7pm. Mlm buat kja suri. Minum susu sblm tido. Minum shake detox stiap 3bln. If dulu, rutin harian sama je tp bdn 70+kg. Dlm 3 bln trn 12kg. Skrg berat maintain 53kg. Ssuai la dgn tinggi krg seinci dr 5kaki. Tak boleh kurus sgt. Cukuplh... slps 3bln saya mkn 1bji 1minggu. Stiap bln saya akn uji drh n air kncg. Normal smpai skrg. Nasib baik wat ujian free kat makmal sndiri. If takda langsingku, saya masih ssh nak cari bju. Stiap kali kluar dgn suami asyik pakai bju sukan je tak kira siang mlm mcm nak bsukan. Kalau tak pun pkai baju kmbang cam bju tido. Tak kira siang mlm. Ank pun pndai tgur. Suami senyap sbb syg isteri ambik hati. Bdn mcm tu pun sbb lahirkn mreka. So, tplglah aslkn tak mrana bdn. Yg pnting jgn tlalu obses. Kaji dulu. Bila dh bkesan takyah crita kat kwn2. Sbb smua dh mgata buruknya pil kurus. Yg pntg kita tau apa yg kita buat utk diri kita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi sis,boleh bgthu cmne nk dpt produk langsingku tu?

      Delete
    2. Mmg ssh nak cari skrg ni sbb dh dhrmkn. Ada yg tiruan. Kdai jamu pun tak dbg jual wpun ori. Krna nila stitik rosak smua. Pegi melancong ke indon barulh dpt yg btl2 ori. Beli 4 btl utk dri sndri sthn. Blnja lebih sikit utk dri sndri. If dkt2 nak hbs...krgkn pgmbilan. Jgn pula tlalu bgntung. Diknora..saya cma nak share je sbb byk sgt org tak tau cara guna pil plgsing. Cuba ambik nexus dxa. Pnh cba tp stop sbb mhl sgt. Tu yg svey prduk indon.

      Delete
  18. Pil lami ni sy pnh mkn time blajar dlu..tp utk exam je.sbb mkn ubt ni jd xngantok.blh la study smp ke pg.hihii...

    ReplyDelete
  19. Salam .. saya nak share produk dgn sis2 semua larome apple stem sell slimming serum .. ya Allah kesan memang superb .. tak payah nak bancuhw minum , takpayah nak telan2 pil .. sapu2 je , tak oayah pg jogging pun berat turun 2-5 kg seminggu .. ada yang tak smpai seminggu berat 72 baru guna larome 3 hari dah turun 2 kg jadi 70kg .. produk nie dia kawal selra makan kita walaupun kita sapu kat lengan sahaja ke kan tp perut rasa kenyang .. all in one bottle manfaat larome apple stem cell nie .. untuk wanita yang sedg n berpantang digalakkan .. boleh hilangkan strexch marks 100% clear .. selulit pun sama ... harga sgt3 berbaloi .. 1 botol rm150 boleh guna 1-2 bulan , 2 botol rm300 tambah lagi rm50 dah dpt 4 botl jimat sgt2 , berbanding beli satu2 kena keluar rm600 kan ... perubahan memang mendadak , sy dulu berat 68kg smpai 70kg kalau tak control makan , tapi alhamdulilah skrg maintain 42-45mkg je .. tak pernah naik smpai 50kg n ke atas .. stop guna pun body maintain je.. tak percaya ?saya boleh share segala testimoni sy n kakak sy guna .. boleh whatsapp 0163647736 , atau call n sms 0129359483 .. (dhia) terima kasih .. **saya ingin membantu sbb sy tahu ape rasanya bila badan gemuk .. ***

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berminat denga Lami...
      Harga promosi Syawal...
      Untuk clear stock...
      Whatsapp : 0133196852

      Delete
  20. Salam semua..sy nak tanya skrg banyk org juai jamu pelangsing..jamu pesona anggun.sy ada beli.memang sakut kepala sejam lepas mkn.st check dan tgk pil dia sama je dgn lami.takut la pulak.cuba kawan2 cari dalam tenet jamu pesona anggun.sama je.ramai yang makan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berminat denga Lami...
      Harga promosi Syawal...
      Untuk clear stock...
      Whatsapp : 0133196852

      Delete
  21. Saya jual boleh wssp 0137945119

    ReplyDelete
  22. Saya mkn ubt lami tu ok je. Makin tryn brt bdan adelah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berminat denga Lami...
      Harga promosi Syawal...
      Untuk clear stock...
      Whatsapp : 0133196852

      Delete
  23. Sy nak try produk lami tu...siapa ada jual?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ada jual LAMI,SURUT AYU,SUPER GEMUK...
      INSYALLAH ORI PUNYA...
      KITA IKTIAR JEWW YANG SEMPURNAKAN ALLAH...
      WHATSAPP : 0133196852

      Delete
    2. Saya ada jual LAMI,SURUT AYU,SUPER GEMUK...
      INSYALLAH ORI PUNYA...
      KITA IKTIAR JEWW YANG SEMPURNAKAN ALLAH...
      WHATSAPP : 0133196852

      Delete
  24. Sy pun mkn pil lami....dlm 1 bulan dah turun berat dr 70kg ke 63kg. Sy minum byk air ...alhamdulillah xde rasa efek x baik. Skrg msk botol ke 3, sy akan teruskan mkn pil lami ni hingga mencapai 50kg, coz sy ni tinggi 4 kaki 11 inci je. Skrg ni dah rasa selesa pakai baju dah x nmpk sgt lemak2 kat pinggang n perut. Lemak kat bwh dagu dan peha juga dah berkurang. Keyakinan diri meningkat dan rasa happy sebab tak lama lagi body jadi singset dan seksi mcm umur 20an dulu...yesss! Terimakasih LAMI..

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli dkt mana ubat kurus lami ni?

      Delete
    2. Berminat denga Lami...
      Harga promosi Syawal...
      Untuk cear stock...
      Whatsapp : 0133196852

      Delete
  25. Saya ada jual LAMI,SURUT AYU,SUPER GEMUK...
    INSYALLAH ORI PUNYA...
    KITA IKTIAR JEWW YANG SEMPURNAKAN ALLAH...
    WHATSAPP : 0133196852

    ReplyDelete
  26. Berminat denga Lami...
    Harga promosi Syawal...
    Untuk cear stock...
    Whatsapp : 0133196852

    ReplyDelete
    Replies
    1. KHASIAT DAN KEGUNAAN LAMI PELANGSING HERBAL BPOM:

      1. Menurunkan berat badan yang berlebihan tanpa efek samping,
      2. Menurunkan berat badan anda, hingga 5-15kg dalam waktu 2 bulan saja.
      3. Membentuk tubuh menjadi idial, singset dan seksi
      4. Menekan nafsu makan, mengurangi rasa lapar, menjaga tubuh tetap langsing.
      5. Membakar lemak, lemak yang berlebih di tubuh

      WhatsApps >>> 013-3196852

      Delete
  27. KHASIAT DAN KEGUNAAN LAMI PELANGSING HERBAL BPOM:

    1. Menurunkan berat badan yang berlebihan tanpa efek samping,
    2. Menurunkan berat badan anda, hingga 5-15kg dalam waktu 2 bulan saja.
    3. Membentuk tubuh menjadi idial, singset dan seksi
    4. Menekan nafsu makan, mengurangi rasa lapar, menjaga tubuh tetap langsing.
    5. Membakar lemak, lemak yang berlebih di tubuh

    WhatsApps >>> 013-3196852

    ReplyDelete
  28. Maaf menganggu kat indonesia ada satu jamu yang namanya "surut ayu". Boleh saya tahu di Indon, jamu itu bagus atau tidak? ada sesiapa tahu??

    ReplyDelete
  29. Sape ada jual lami ori saya nak 0186630873

    ReplyDelete
  30. Sape ada jual lami ori saya nak 0186630873

    ReplyDelete